Tentang Kita

Salam sejahtera buat semua,

Terlebih dalulu saya ingin mengucapkan selamat datang kepada semua yang berkunjung ke blog ini. Saya harap dari blog ini kita dapat memperolehi sedikit ilmu yang boleh kita kongsi dan sebarkan utk pengetahuan bersama. Sekiranya ada yang menginggung perasaan, saya mohon berbanyak kemaafan..

Salam persahabatan dari.. Addi

Responses

  1. Salam. Kenapa tak tulis kat sini? At least bagitau la sikit pasal awak dekat your readers. They might want to know…right? Anyway…I’ve tried to reply your PNC message kat virtualfriends tapi tak leh. Tak tau napa tulisan tak kluar bila type.

    Kalau nak my personal details…leh la baca dekat my blog. About phone number…I wished I could give it to you but unlucky me…I lost my phone at Puduraya last 2 week. Somebody stole it. Ingatkan nak tolong orang tapi diri sendiri yang terkena. Kalau nak tau cerita sebenar…ada kat my blog gak.

    Anyway…cool blog. It will be cooler kalau ada gambar2 sikit. Keep posting!😀

  2. bak kata dato’ ct nurhaliza BIARLAH RAHSIA..

  3. hi…
    this is the first time kita masuk website awk…
    kita nak tanya skit…apasal asyik crita keburukan pompuan..ja…ada yang x kena ke…or u …ada kisah yang buat u x suka pompuan..Kita tanya ja…hope u be fair n square…kita semua bukan sempurna…lagi pun…jgn le menilai..hanya kerana nyamuk seekor …kelambu dibakar kan…ini cuma pendapat kita …lain org lain plak pendapatnya…so…terpulang …anyway…kita suka website awk…

  4. salam..saya nak berkongsi tentang masalah saya dan suami..apakah hukumnya jika suami yg sihat tubuh badan nya ubtuk mekerja..tapi tidak berkerja dan semua tanggungjawab terletak atas bahu isteri..walaupun hakikatnya suami seorang yang baik dan bertanggungjawab dari segi lain. Maksudnya dia seorang bapa yg penyayang cuma nasib tak menyebelahi bila di berhentikan kerja dan sehingga sekarnag masih tak mahu mencari kerja lain…sebagai isteri , saya rasa sgt tertekan dengan keadaan ekonomi dan menimbulkan konflik antara kami.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: